Sky Lady: ClassIN / Come IN

Dacă ar fi să descrie povestea afacerii lansate împreună, Camelia Șucu și Genoveva Hossu ar începe cu sintagma “nimic nu e întâmplător“. S-au urmărit ceva vreme, s-au inspirat reciproc și, pentru că s-au regăsit în aceeași pasiune pentru designul interior, au pornit la drum, în tandem, pentru a aduce, în România, un concept original, un proiect de pionierat pentru design.

Povestiți-ne despre prietenia voastră. Cum a început?

CS: De ceva vreme o urmăream deja pe Kelly Hoppen – care are cam tot ce-mi place la o femeie de afaceri: talent, pasiune, imaginaţie, ambiţie şi instinct – când am avut surpriza să-i găsesc un corespondent pe piaţa de design interior din România: nimeni alta decât Genoveva Hossu, care este, de altfel, şi absolventă a cursurilor Şcolii Kelly Hoppen. Am început să-i urmăresc proiectele şi să o descopăr puţin câte puţin. Nu mică mi-a fost surpriza când, într-o discuţie cu o altă prietenă, Simona Baciu, de la Transylvania College, aceasta mi-a recomandat-o pe Genoveva, ca fiind unul dintre cei mai buni decoratori pe care-i cunoaşte, precum şi o antreprenoare perfecţionistă. Când deja o a treia persoană mi-a vorbit laudativ la adresa Genovevei, mi-am spus că toate semnele au fost bifate şi trebuie să-mi stabilesc o întâlnire cu această “femeie-minune” a decorului de interior.

GH: Nu cred că întâlnirea cu Camelia a fost întâmplătoare. Am urmărit-o îndeaproape de-a lungul anilor, iar când, în sfârșit, ne-am văzut față-n față, am găsit cu uşurinţă pârghii prin care să schimbăm idei creatoare şi multe viziuni comune privind designul. Este o femeie care inspiră și impresionează prin idei și prin experiența de business, are instincte foarte bune şi o pasiune pe care o îmbină fericit cu o minte calculată. Mi-a plăcut povestea ei, felul în care a conturat și gestionat multiple businessuri, dar cel mai mult mi-a plăcut doamna din spatele revistelor glossy. De această doamnă m-am lăsat inspirată și o am lângă mine în calitate de mentor – o onoare.

[…]

Interviul integral a fost publicat în revista SkyLADY, o nouă publicație TAROM creată special pentru pasagerele sale.