Mi-am conturat crezul în timp. Acum, se bazează pe o modalitate diferită de percepție a designului interior, precum și pe atenția acordată implementării ideilor.

Ce mă diferențiază în industria designului interior?

Gândirea-design: idei unice de design, extrapolate alături de echipe mixte, formate din specialiști, nespecialiști, prieteni și clienți;
Experiența 360°: abilitatea de a activa toate cele cinci simțuri (văz, auz, miros, gust, simț tactil) în interacțiunea client-interior.

Clienților de azi încerc să le aduc în prim-plan un adevăr pe care poate nici nu-l conștientizează: cumpără lucruri de care nu au nevoie, cu bani pe care nu îi au, pentru a-și impresiona vecinii cărora nu le pasă.

În general, experiența celor cinci simțuri e tratată în resorturi și instituții publice pe care le admirăm cu toții în călătoriile noastre. Eu am extins această experiență la nivelul interioarelor cu care interacționez, pentru a îndeplini aceste valențe pe cât de mult posibil în interioarele care îmi poartă semnătura.

Îți mulțmesc că ți-ai croit timp să mă vizitezi aici. Te invit să răsfoiești portofoliul meu și, dacă vrei să inițiem un du-te-vino de idei creative pentru interiorul tău, contactează-mă oricând.

Un gând bun,
G.H.