Nu Mă Uita: un vis devenit realitate!

decorator-interior-nu-ma-uita-360hub

Atunci când lucrurile se întorc la origini, când valoarea de bază a naturii umane e pusă pe tavă, necondiținat, miracole iau naștere.

Exact așa e și Nu Mă Uita, care a fost pentru mine o călătorie, un curs de apă lin, trasat firav printre oameni, creativitate, obiecte, materiale, stări, minuni, tristeți, efemer și universal, un șir de obiecte construite de la sine, unul după altul – construcție piramidală uneori, liniară alteori, un amalgam de nou și vechi, sofisticat și arhaic, exclusiv și universal.

Valențele acestui proiect sunt multiple. Analiza merge de la cel mai mic detaliu – inserția de rumeguș dură, atipică și bazală din așternuturile de pat imaculate, pure și sofisticate ale lui Pogany, până la iubirea și pasiunea cu care fiecare membru al echipei tratează meseria lui.

Iubirea pentru tot ceea ce înseamnă industrie creativă ne-a facut să ne implicăm în acest exercițiu de creativitate complex și să aducem un omagiu comun geniului lui Brâncuși, precum și disciplinelor conexe, care au atât de multe în comun cu personalitatea, imortalitatea și operele autorului.

Nu Mă Uita e un manifest deschis, adus creativității pur și simplu, fără nicio presiune din exterior: nici cea a materialului, nici, mai ales, a societății. E doar despre creativitate și iubire pentru ceea ce facem și pentru ceea ce avem fiecare sădit în sufletul nostru. E ceea ce ne deosebește de ceilalți, e focul care nu ne lasă să dormim, e spiritul care ne animă atunci când nu cădem de acord asupra perfecțiunii unui obiect, e presiunea și emoția puiului nou-născut, așteptat cu sufletul la gură și este, mai ales, euforia succesului.

Despre toate astea e Nu Mă Uita și despre asta am povestit ieri, într-un cerc restrâns, în cadrul unui mic dejun la 360 HUB, București. Am lansat cu succes expoziția, având alături de mine oameni extraordinari, care iubesc frumosul nu doar prin simplul fapt că-l… admiră, dar și prin faptul că participă activ la menținerea vie a acestuia, creându-l sau promovându-l intens.

Prietenii mei dragi: Andreea Radu, Daniela Maier, Lucian Broscățean, Ioan Sumedre Jr. și Adi Hădean, au fost la înălțime și vreau să le muțumesc a nu știu câta oară pentru deosebitul aport pe care l-au adus în cadrul acestui experiment fantastic.

Trimit mulțumiri, plecăciuni și gânduri luminoase către toți invitații care ne-au onorat cu prezența. Apreciez enorm deschiderea și dragul cu care s-au alăturat acestei inițiative.

Îți amintesc, cititorule drag, că această expoziție poate fi vizitată până pe 24 mai, între orele 10:00-19:00, în cadrul 360 HUB, pe Calea Dudești nr. 94.

Iar de mâine… te aștept și la Hanul Gabroveni, în cadrul expoziției centrale Romanian Design Week.

Nu ne uita! Iubește-ne și bucură-te alături de noi în fiecare clipă.